Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Norbi Update Diéta 2

2011.10.27
NORBI DIÉTA II.
1.       hét
2.       hét
3.       hét
4.       hét
Hétfő
Folyadék:ásványvíz, tea, száraz vörösbor, esetleg pezsgő
Reggeli:2 db 0 %- os joghurt, 2-4 szelet búzás Hamlet
Ebéd: 1/2 grillcsirke bőr nélül, kovászos ubi, ill. bármilyen saláta
Vacsora: 30 dkg pulykasonka, retek, sárgarépa, paradicsom
 
Hétfő
Reggeli: 1 tányér friss eper, vagy alma canderellel, hideg tea édesítő
Ebéd: Párolt karfiol, brokkoli, joghurtos öntet
Vacsora: 30 dkg pulykamellsonka, lila hagyma, uborka, vörösbor
 
Hétfő
Reggeli: Száraz házikolbász, hagyma , paradicsom, limonádé
Ebéd: Paradicsomleves jóllakásig, egy kis parmezánnal
Vacsora: Tojás, virsli, sonka saláta, majonéz helyett joghurtos öntettel
 
Hétfő
Reggeli: Cukormentes müzli tejben
Ebéd: Vegyes zöldségleves, sült csirkemell+ saláta, paradicsom
Vacsora: Mozzarella főtt tojással, paradicsommal
 
Kedd
Reggeli:3 db főtt tojás, paradicsommal, Hamlet
Ebéd: Görög Sali minden mennyiségben, hozzá limonádé édesítővel
Vacsora: 2-3 pár főtt virsli, mustáe, paprika, bor
 
Kedd
Reggeli: 2 db 0 %-os joghurt, 2 púpozott ek zabpehely
Ebéd: Sült hal, vagy csirke paradicsomsalátával
Vacsora: 30 dkg baromfipárizsi, retek,fejes saláta
 
Kedd
Reggeli: Gyümölcsrizs 0 %-os joghurtból és főtt rizsből, előző este bekeverve
Ebéd: Erőleves tojással, 1 db sült csirkemell+ zöldsaláta öntet nélkül
Vacsora: Kaukázusikefír, ahogy jólesik
 
Kedd
Reggeli: 20 dkg baromfipárizsi, friss zöldségek
Ebéd: Savanykás burgonyaleves jóllakásig
Vacsora: Zsírtalan rakott kel csirkehúsból, hideg pezsgő
 
Szerda
Reggeli: 1 zacskó natúr, főtt rizs, édesítő, fahéj, 1 db 0 %-os joghurt
Ebéd: Húsleves, tészta nélkül, főtt zöldség a levesből, főtt husi, mustár
Vacsora:Tőkehal párolva, bő zöldséggel, fehérbor
 
Szerda
Reggeli: 1/2 l Vitalinea ivójoghurt
Ebéd: Spenót tükörtojással, hamlet, cukormentes üdítő
Vacsora: Főtt krinolin mustárral, fekete retek szeletelve, fehérboros fröccs
 
Szerda
Reggeli: 3-4 db lágytojás, hamlet
Ebéd: gulyásleves marhahússal és zöldséggel
Vacsora: Salátalevélbe göngyölt hering, hagymával, paradicsommal
 
Szerda
Reggeli: Szeletelt alma, fahéjjal, canderellel
Ebéd: Halászlé vagy csirkehúsleves zöldséggel
Vacsora: Rák, vagy csirkesaláta, fröccs
 
Csütörtök
Reggeli:Teflonban sült rántotta hagymával, olaj nélkül, Hamlet
Ebéd: 2 szelet grillezett pulykamell fokhagymával, uborka, fejes saláta
Vacsora: 1-2 db hideg kefír
 
Csütörtök
Reggeli:3-4 főtt tojás, paradicsom, hosszú kávé, édesítő
Ebéd: Kelkáposzta főzelék kenyér nélkül, jóllakásig
Vacsora: Mozzarella paradicsommal, bazsalikommal, borral
 
Csütörtök
Reggeli: 15-20 dkg baromfipárizsi paprikával és retekkel
Ebéd: Vegyes zöldségleves, főtt marhahús, uborkasalátával
Vacsora: Vékony szeletelt füstöltsonka, nem túl édes sárgadinnyével
 
Csütörtök
Reggeli: 20 dkg pulykasonka, friss zöldséggel
Ebéd: Erőleves tojással, fél grillcsirke bőr nélkül
Vacsora: Pulykasonka ananásszal grillezve, mojito koktél
 
Péntek
Reggeli: 2 db 0 %-os joghurt, 2 púpozott ek zabpehely, vagy Hamlet
Ebéd: káposzta főzelék jóllakásig
Vacsora: 30 dkg pulykasonka, retek, sárgarépa, paradicsom és vörösbor
 
Péntek
Reggeli:2 tükörrtojás, csíkokra vágott csirkemell sonka jól átsütve teflonban, paradicsom, hamlet
Ebéd: diétás töltött káposzta (virslivel), Zsírszegény tejföllel. (Megj.:én csirkemellel szoktam, mert a virslinek túl erős az íze .Betti)
Vacsora:Grillezett hal, vagy csirke saláta, paradicsom
 
Péntek
Reggeli:Fahéjas, édesítős tejbe áztatott hideg rizs (előző estéről)
Ebéd: Gombaleves, roston sült hal, vegyes zöldségköret
Vacsora: Grillcsirke, kovászos uborka fehér bor
 
Péntek
Reggeli:Gyümölcsrizs 0 %-os joghurtból és főtt rizsből
Ebéd: Sovány sertésssütl, ecetes uborka
Vacsora:Sült libacomb, uborkasaláta, fröccs
 
Szombat
Reggeli: Amit a hétena legjobban szerettünk
Ebéd: 2-2 dbpaprikábólés paradicsomból lecsó, 2 db tojás, 2 db főtt burgonya
Vacsora: Sovány malacsült párolt káposztával
 
Szombat
Reggeli: Cukormentes müzli tejben, diétás szörppel ízesítve, kávé
Ebéd: Diétás gulyásleves, kenyér nélkül
Vacsora: Roston sült pulykamell, teflonban sült cukkini, fröccs
 
Szombat
Reggeli: 3 db lágytojás összevagdosva enyhén fűszerezve paprikával,paradicsommal, hamlet
Ebéd: Káposztaleves húsdarabokkal, bő lével, főtt marhahús, fokhagymás főtt burgonya
Vacsora: Tonhal saláta, száraz boros fröccs
 
Szombat
Reggeli:Virslis rántotta 3 db tojásból és 1 pár virsliből, hamlet
Ebéd: Sült zöldségek tojással, tört burgonya
Vacsora: Füstölt lazac hamlettel, paradicsommal, pezsgő a jókedvig
 
Vasárnap
Reggeli: 1 db 0 %-os joghurt, 1 púpozott ek zabpehely
Ebéd: Halászlé, 3 szelet hal
Vacsora: Rablóhús nyárson, bacon szalonnával. A zsírt szedjük le az íz a fontos. Uborkasaláta, száraz pezsgő
 
Vasárnap
Reggeli: 2db 0 %-os joghurt, 2 púpozott ek zabpehely
Ebéd: Vadragu leves, sok hússal, zöldséggel
Vacsora: Sült padlizsán, fűszeres, darált csirkével töltve, görög bor
 
Vasárnap
Reggeli: 15-20 dkg pulykapárizsi retekkel, paradicsommal
Ebéd: Csirkeleves karfiollal, karalábéval, főtt hús uborkasaláta
Vacsora: Görög saláta és vörösbor
 
Vasárnap
Reggeli: Elaludva
Ebéd: Rakott karalábé fűszeres csirkemell darabokkal, sovány tejföllel
Vacsora: Salátalevélbe göngyölt hering, fehérbor